Angelil-Graham Ranch Residence

_DSC8765

_DSC8765

_DSC8795

_DSC8795

_DSC8790

_DSC8790

_DSC8774

_DSC8774

_DSC8787

_DSC8787

_DSC8770

_DSC8770

_DSC8768

_DSC8768

_DSC8762

_DSC8762

_DSC8820

_DSC8820

_DSC8836

_DSC8836

_DSC8841

_DSC8841

_DSC8844

_DSC8844

_DSC8847

_DSC8847

_DSC8881

_DSC8881

_DSC8882

_DSC8882

_DSC8858

_DSC8858

_DSC8851

_DSC8851

_DSC8859

_DSC8859

_DSC8874

_DSC8874

_DSC8871

_DSC8871

_DSC8873

_DSC8873

_DSC8866

_DSC8866

_DSC8861

_DSC8861

_DSC8838

_DSC8838

_DSC8862

_DSC8862

_DSC8840

_DSC8840

_DSC8837

_DSC8837

_DSC8834

_DSC8834

_DSC8831

_DSC8831

_DSC8824

_DSC8824

_DSC8821

_DSC8821

_DSC8814

_DSC8814

_DSC8818

_DSC8818

_DSC8876

_DSC8876

_DSC8806

_DSC8806

_DSC8807

_DSC8807

_DSC8803

_DSC8803

_DSC8802

_DSC8802

We were very fortunate to be able to work with Sarah Graham and her husband Marc Angelil (AGPS Architecture) to build this one of a kind custom residence.  The residence is a two-story monolithic frame with a separate guest studio, roof deck and office.  The lower section of the main house is encompassed by a glass curtain wall and the upper level a perforated metal rain screen system.  Inside the residence are finished concrete floors with radiant heating/cooling, and custom millworks by Santori Woodworking/Brancati Construction.  The Guest Studio is sided with cement board rain screen system and interiors to compliment the Main House.  

© 2013 Brancati Construction- General Contractor

  • Houzz Clean
  • Instagram Clean
  • w-facebook